Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 4 œufs
- 610 g d'eau
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- 2 c. à café de fécule de maïs
- du poivre moulu
- 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
- 4 muffins anglais
-
70
g de mélange de jeunes pousses de salade
lub 70 g de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 480 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Œufs Bénédicte
45min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40 Min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35min
Petits tartares de bœuf
1 Std.
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Soupe miso
40 Min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Brak ocen
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Sauce feta-yaourt
10 min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min