Œufs Bénédicte light

Œufs Bénédicte light

2.9 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 4 œufs
  • 610 g d'eau
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à soupe de crème liquide entière
  • 2 c. à café de fécule de maïs
  • du poivre moulu
  • 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
  • 4 muffins anglais
  • 70 g de mélange de jeunes pousses de salade
    70 g de roquette

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 494.7 kcal / 2069.8 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 28.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Sód 502.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...