Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 4 œufs
- 610 g d'eau
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- 2 c. à café de fécule de maïs
- du poivre moulu
- 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
- 4 muffins anglais
-
70
g de mélange de jeunes pousses de salade
lub 70 g de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 480 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Salade d'œufs pochés
40 min
Salade de tomates au pesto de roquette
20 min
Téquila sour (Métrique)
10 min
Salade aux légumes de printemps
50 menit
Crème de roquette au chèvre
30 min
Poulet au basilic et aux épinards
1 godz. 5 min
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1j
Petits tartares de bœuf
1j
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 Min
Œufs Bénédicte
45 Min
Laap de bœuf
1j 30 menit
Crème de radis roses et mascarpone
20 min