
Urządzenia i Akcesoria
Dorades farcies au pesto de coriandre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
gousse d'ail pelée et dégermée1
-
de parmesan coupé en dés40 g
-
de noix de cajou non salées50 g
-
de coriandre fraîche équeuté (50 g environ)½ bouquet
-
d'huile d'olive et 1 filet100 g
-
dorades royales, vidées et nettoyées de petite taille4
-
citron vert (opcjonalnie) bio coupé en tranches1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
571 kcal /
2388 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja