Soupe de fruits de mer provençale

Soupe de fruits de mer provençale

3.6 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    900 g
  • cube de court-bouillon
    1
  • de pâtes sèches type langue d'oiseau
    100 g
  • de cocktail de fruits de mer surgelé non décongelé
    300 g
  • d'aïoli
    150 g
  • de baguette grillées, pour servir
    tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 456 kcal / 1903 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...