Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g d'eau
- 1 cube de court-bouillon
- 100 g de pâtes sèches, type langue d'oiseau
- 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé, non décongelé
- 150 g d'aïoli
- tranches de baguette grillées, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1903 kJ / 456 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Soupe de pâtes
35min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25 Min
Soupe de poisson
20 Min
Soupe corse
13u. 15min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Soupe de poisson
40min
Soupe de poissons
45min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Soupe de poisson au curry
45min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min