Soupe de fruits de mer provençale

Soupe de fruits de mer provençale

3.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 900 g d'eau
  • 1 cube de court-bouillon
  • 100 g de pâtes sèches type langue d'oiseau
  • 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé non décongelé
  • 150 g d'aïoli
  • tranches baguettes grillées, pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1903 kJ / 456 kcal
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...