Saumon mariné poivre et sel à la betterave

Saumon mariné poivre et sel à la betterave

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 90 g sel fin
  • 15 g de poivre noir en grains
  • 40 g de sucre en poudre
  • 100 g de betterave cuite coupée en dés d'1 cm de côté
  • 600 g de filet de saumon frais, paré et désarêté épais et avec sa peau
  • 2 c. à soupe de moutarde au miel
  • 350 g de légumes variés crus (chou rouge, carotte, céleri-rave...), coupés en fin bâtonnets

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 1037 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...