Saumon mariné poivre et sel à la betterave

Saumon mariné poivre et sel à la betterave

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de sel fin
    90 g
  • de poivre noir en grains
    15 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de betterave cuite coupée en dés d'1 cm de côté
    100 g
  • de filet de saumon frais, paré et désarêté épais et avec sa peau
    600 g
  • de moutarde au miel
    2 c. à soupe
  • de légumes variés crus (chou rouge, carotte, céleri-rave...), coupés en fin bâtonnets
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 249 kcal / 1037 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...