Salade de pâtes terre-mer

Salade de pâtes terre-mer

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'eau
  • 5 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • 250 g de pâtes sèches, type conchiglie
  • 300 g de pommes, Granny Smith pelées et coupées en quartiers
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 g d'œufs de lump noirs
  • 230 g d'écrevisses fraîches cuites et décortiquées
  • du poivre moulu
  • 100 g d'épinards frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 144 kcal / 610 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...