Salade de pâtes terre-mer

Salade de pâtes terre-mer

3.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'eau
  • 5 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • 250 g de pâtes sèches, type conchiglie
  • 300 g de pommes granny-smith pelées et coupées en quartiers
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 g d'œufs de lump noirs
  • 230 g d'écrevisses fraîches cuites et décortiquées
  • du poivre moulu
  • 100 g d'épinards frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 610 kJ / 144 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...