Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick

Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick

3.5 37 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 75 g d'oignon coupé en quatre
  • 50 g de potimarron en cubes
  • 15 g de céleri branche en tronçons
  • 85 g de courgette en cubes
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à café bombée d'épices à chili
  • 350 g de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
  • 6 feuilles de brick
  • 30 g de beurre fondu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 1002 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...