Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'oignon, coupé en quatre
- 50 g de potimarron, en cubes
- 15 g de céleri branche, en tronçons
- 85 g de courgette, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée d'épices à chili
- 350 g de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
- 6 feuilles de brick
- 30 g de beurre fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1002 kJ / 239 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Bricks de magret de canard aux abricots
55 Min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 menit
Saltimboccas de veau
35 Min
Boulettes de cabillaud et butternut
1 Std. 15 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50 menit
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 min
Gumbo de poulet façon cajun
35 Min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50 menit
Brochettes tandoori, raïta de concombre
40 min
Pastilla poulet-poivron rouge
1j 25 menit
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Tarte aux champignons, poulet et tomates
1j 20 menit