Tagliatelles au basilic, courgette et pignons

Tagliatelles au basilic, courgette et pignons

4.0 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de courgettes
    250 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • d'eau
    250 g
  • de lait
    100 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de pâtes fraîches au basilic ou aux épinards, type tagliatelles
    300 g
  • de gruyère en dés
    100 g
  • de fécule de maïs diluée dans 2 c. à café d'eau
    2 c. à café
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458 kcal / 1924 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...