Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile de colza
- 20 g d'huile de noix
- 30 g de vinaigre de framboise
- 50 g de confiture d'abricot
- ½ c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 100 g de jus d'orange
- ¼ c. à café de poudre de paprika
- ¼ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kJ / 134 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux herbes
15 Min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3 Std.
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1 Std. 50 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Dressing yaourt et menthe
15 Min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 Min
Confiture de tomate et de piment rouge
1 Std. 15 Min
Carottes glacées au miel
30 Min
Confiture orange & Campari
1 godz. 35 min
Velouté de courgettes
45 Min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5 Min
Cuire du riz long complet
55min