
Urządzenia i Akcesoria
Vinaigrette aux herbes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 bouteille
Składniki
-
gousse d'ail1
-
d'oignons coupés en 260 g
-
d'huile de colza300 g
-
de vinaigre de vin blanc100 g
-
de sel1 c. à café
-
de sucre1 c. à soupe
-
de fines herbes surgelées2 c. à soupe
-
de poivre noir, fraîchement moulu3 pincées
-
de moutarde d'estragon1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 bouteille
Kalorie
2767 kcal /
11582 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
301 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks