Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 5 克 蒜頭
- 20 克 油
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 乾燥奧勒岡
- ½ 茶匙 辣紅椒粉 (煙燻)
- 130 克 罐裝切碎蕃茄
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 170 克 高湯
- 150 克 義大利螺旋麵
- 300 克 雞胸肉 ,切塊(約3公分)
- 60 克 青椒 ,切條(約1公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 577.5 kJ / 568 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 405.5 mg