黑木耳燉雞翅
TM5 TM6

黑木耳燉雞翅

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 150 克 新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)
  • 20 克 黑蒜頭 ,去皮
  • 10 克 紅棗 ,洗淨,泡水
  • 8 隻 雞翅 ,先以熱水川燙去血水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 800 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
498.2 kJ / 119.2 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy