
Urządzenia i Akcesoria
黑木耳燉雞翅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)150 克
-
黑蒜頭 ,去皮20 克
-
紅棗 ,洗淨,泡水10 克
-
雞翅 ,先以熱水川燙去血水8 隻
-
鹽½ 茶匙
-
水800 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
119.2 kcal /
498.2 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan