藥燉排骨

藥燉排骨

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 排骨 ,以熱水川燙去血水
    500 克
  • 米酒
    50 克
  • 中藥包 (詳見要訣)
    1 包
  • ,切片
    10 克
  • 當歸
    10 克
  • 枸杞
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 392.5 kcal / 1634.5 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...