Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 大匙 油
- 100 克 洋蔥, 切絲
- 240 克 豬里肌肉, 切塊(約2公分)
- 10 朵 蘑菇, 對半切
-
100
克 蕪菁, 切塊(約3公分)
lub 100 克 白蘿蔔, 切塊(約3公分) - 3 塊 日式咖哩塊
- 600 克 雞高湯
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2107 kJ / 503 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 44.4 g
- Błonnik
- 0.9 g