豬肉蘑菇咖哩

豬肉蘑菇咖哩

3.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 豬里肌肉 切塊(約2公分)
    240 克
  • 蘑菇 對半切
    10 朵
  • 蕪菁 切塊(約3公分)
    100 克
    100 克 白蘿蔔, 切塊(約3公分)
  • 日式咖哩塊
    3 塊
  • 雞高湯
    600 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 503 kcal / 2107 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 44.4 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...