
Urządzenia i Akcesoria
海鮮泡菜義大利麵
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭25 克
-
橄欖油30 克
-
水 (約90°C)750 克
-
鹽1 茶匙
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti) (約10-12分烹煮時間)350 克
-
花枝 ,切小塊2 隻
-
生草蝦 ,去殼留尾巴20 隻
-
黃甜椒 ,切小塊50 克
-
紅甜椒 ,切小塊50 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
玉米筍 ,切小塊4 支
-
泡菜 (100克泡菜和30克泡菜汁液)130 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
524.2 kcal /
2191.8 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
75.8 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan