海鮮泡菜義大利麵
TM5 TM6

海鮮泡菜義大利麵

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 25 克 蒜頭
  • 30 克 橄欖油
  • 750 克 水 (約90°C)
  • 1 茶匙 鹽
  • 350 克 乾義大利麵(長直麵,spaghetti) (約10-12分烹煮時間)
  • 2 隻 花枝 ,切小塊
  • 20 隻 生草蝦 ,去殼留尾巴
  • 50 克 黃甜椒 ,切小塊
  • 50 克 紅甜椒 ,切小塊
  • 50 克 新鮮毛豆仁
  • 4 支 玉米筍 ,切小塊
  • 130 克 泡菜 (100克泡菜和30克泡菜汁液)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2191.8 kJ / 524.2 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
75.8 g
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy