海鮮泡菜義大利麵

海鮮泡菜義大利麵

4.7 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    25 克
  • 橄欖油
    30 克
  • (約90°C)
    750 克
  • 1 茶匙
  • 乾義大利麵(長直麵,spaghetti) (約10-12分烹煮時間)
    350 克
  • 花枝 ,切小塊
    2 隻
  • 生草蝦 ,去殼留尾巴
    20 隻
  • 黃甜椒 ,切小塊
    50 克
  • 紅甜椒 ,切小塊
    50 克
  • 新鮮毛豆仁
    50 克
  • 玉米筍 ,切小塊
    4 支
  • 泡菜 (100克泡菜和30克泡菜汁液)
    130 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 524.2 kcal / 2191.8 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 75.8 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...