
Urządzenia i Akcesoria
鹹酥燒餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 個
Składniki
水油皮
-
水100 克
-
糖15 克
-
豬油45 克
-
中筋麵粉210 克
油酥
-
低筋麵粉150 克
-
豬油60 克
蔥內餡
-
蔥 ,切蔥花180 克
-
豬油30 克
-
低筋麵粉15 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 ½ 茶匙
-
水 ,少許
-
白芝麻 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
236.3 kcal /
987.5 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
78.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan