Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
水油皮
- 100 克 水
- 15 克 糖
- 45 克 豬油
- 210 克 中筋麵粉
油酥
- 150 克 低筋麵粉
- 60 克 豬油
蔥內餡
- 180 克 蔥 ,切蔥花
- 30 克 豬油
- 15 克 低筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 白胡椒粉
- 水 ,少許
- 白芝麻 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 987.5 kJ / 236.3 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 78.2 mg