
Urządzenia i Akcesoria
滷油豆腐
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 完整食譜
Składniki
-
黑麻油20 克
-
老薑 ,切片10 克
-
蔥 ,切段(約4公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 ,略拍扁15 克
-
醬油120 克
-
冰糖30 克
-
水600 克
-
八角1 粒
-
肉桂棒1 枝
-
滷包 (約15克)1 包
-
油豆腐150 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
644.5 kcal /
2694 kJ
Białko
29.5 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
61.5 g
Błonnik
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan