Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 黑麻油
- 10 克 老薑 ,切片
- 30 克 蔥 ,切段(約4公分)
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,略拍扁
- 120 克 醬油
- 30 克 冰糖
- 600 克 水
- 1 粒 八角
- 1 枝 肉桂棒
- 1 包 滷包 (約15克)
- 150 克 油豆腐
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 2694 kJ / 644.5 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 7.5 g