Wersje kompatybilne
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patè di pomodori secchi e tonno
15 dk
Pesto fresco del riciclo
10min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 dk
Pesto alla siciliana
15 dk
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Salsa peperoni rossi e mele
35 Min
Pesto di pomodori secchi
10min