Wersje kompatybilne
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto radicchio e noci
10min
Pesto di avocado
15 min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Pesto di ricotta e noci
10min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Pesto di pistacchi e speck
20min
Pesto di mandorle e menta
20min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto rosso
15 min
Pesto alla siciliana
15 min