Wersje kompatybilne
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cipolle rosse di Tropea a listarelle
- 50 g di peperone rosso a tocchetti
- 100 g di fragole a metà
- 40 g di zucchero di canna
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 4 filetti di vitello (150 g l'uno)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 716.5 kJ / 171.3 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 28 mg
Alternatywne przepisy
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Insalata di scampi esotica in vasetto
30min
Gamberi al balsamico
30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Tranci di pesce spada con salsa all'ananas
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30min
Gamberoni zafferano e arancia
30min