Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
TM6 TM5 TM31

Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole

4.4 (12 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di cipolle rosse di Tropea a listarelle
  • 50 g di peperone rosso a tocchetti
  • 100 g di fragole a metà
  • 40 g di zucchero di canna
  • 1 rametto di rosmarino fresco
  • 4 filetti di vitello (150 g l'uno)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
716.5 kJ / 171.3 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
22.7 g
Tłuszcz
6.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
2.2 g
Sód
28 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy