Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole

Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole

4.4 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di cipolle rosse di Tropea a listarelle
  • 50 g di peperone rosso a tocchetti
  • 100 g di fragole a metà
  • 40 g di zucchero di canna
  • 1 rametto di rosmarino fresco
  • 4 filetti di vitello (150 g l'uno)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 28 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 716.5 kJ / 171.3 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 22.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...