Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate

Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate

3.4 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • filets de rouget
    8
  • citrons jaunes non traités
    2
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    70 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts et 1 c. à café de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de graines de fenouil
    1 c. à café
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • de fenouil coupé en morceaux
    150 g
  • d'oignon
    50 g
  • de tomates coupées en quatre
    300 g
  • d'eau
    1500 g
  • de quinoa
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 513.8 kcal / 2148.3 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 119.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...