Artichauts marinés à l'italienne

Artichauts marinés à l'italienne

4.4 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz.
4 portions

Składniki

  • le jus de 2 citrons jaunes
  • 10 - 12 artichauts type poivrade
  • 500 g d'eau
  • du sel, à discrétion
  • 10 brins de persil frais, équeutés
  • 3 brins de menthe fraîche équeutés
  • 2 gousses d'ail coupées en fines lamelles
  • 250 g d'huile d'olive
  • du poivre moulu, à discrétion

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 993 kJ / 237 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...