
Urządzenia i Akcesoria
Bulots au court-bouillon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
La cuisson des bulots
-
de bulots frais crus500 g
-
d'eau1800 g
-
de gros sel15 g
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
La mayonnaise persillée
-
d'huile de tournesol150 g
-
de persil frais, équeutés3 brins
-
de moutarde1 c. à soupe
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
jaune d'œuf1
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
424 kcal /
1752.3 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - mars
10 Przepisów
Francja
Francja