Bulots au court-bouillon

Bulots au court-bouillon

4.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

La cuisson des bulots
  • de bulots frais crus
    500 g
  • d'eau
    1800 g
  • de gros sel
    15 g
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
La mayonnaise persillée
  • d'huile de tournesol
    150 g
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • jaune d'œuf
    1
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 424 kcal / 1752.3 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 39.8 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...