Tellines en persillade

Tellines en persillade

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g de coques fraîches type tellines
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 1 bouquet de persil frais équeuté
  • 2 gousses d'ail pelées et fendues en deux
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1000 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 795 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...