
Urządzenia i Akcesoria
Spatzle di piselli con robiola e tonno
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
3 porzioni
Składniki
Spatzle di piselli
-
650 g di acqua
-
200 g di piselli surgelati
-
2 uova
-
240 g di farina tipo 00
-
1 pizzico di sale
Condimento
-
200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
-
200 g di robiola a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
742 kcal /
3104 kJ
Białko
47.5 g
Tłuszcz
29.4 g
Węglowodany
71.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spatzle
10 Przepisów
Włochy
Włochy