
Urządzenia i Akcesoria
Spatzle di piselli con robiola e tonno
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
3 porzioni
Składniki
Spatzle di piselli
-
di acqua650 g
-
di piselli surgelati200 g
-
uova2
-
di farina tipo 00240 g
-
di sale1 pizzico
Condimento
-
di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato200 g
-
di robiola a pezzi200 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
742 kcal /
3104 kJ
Białko
47.5 g
Tłuszcz
29.4 g
Węglowodany
71.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spatzle
10 Przepisów
Włochy
Włochy