Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone

Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone

3.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 100 g di patata pelata e a cubetti (2 cm circa)
  • 250 g di melanzana a dadini (2 cm circa)
  • 10 - 12 fette di pane tipo baguette
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ peperone rosso pulito e a listarelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2.9 g
Kalorie 569 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...