Lonza alla senape

Lonza alla senape

4.6 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

  • 800 g di lonza di maiale in un unico pezzo
  • 4 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe
  • 5 foglie di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 200 g di carote pelate e a pezzi (2 cm)
  • 200 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
  • 200 g di cipolle in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di Marsala secco
  • 150 g di acqua
  • 1 cucchiaio di salsa di senape

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 332 kcal / 1389 kJ
Białko 29.9 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...