Borrajas con gambas

Borrajas con gambas

4.6 86 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 3 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 40 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 100 g de vino blanco
  • 200 g de caldo de pescado
  • 1 pellizco de sal
  • 2 huevos
  • 600 g de borrajas (solo los tallos) en trozos de 5 cm
  • 150 g de gambas crudas peladas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 13.8 g
Kalorie 889 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...