Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de tomates séchées à l'huile d'olive
- 280 g de farine
- 4 œufs
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de marjolaine déshydratée
- 100 g de mozzarella en billes
- 500 g de ricotta
- du poivre moulu
- 100 g de tomates cerise
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2273 kJ / 545 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 Std. 20 Min
Talmouses au brie
1h 5min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Œufs en cocotte d'avocat, crevettes et taboulé
30 min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Tarte basquaise
55min
Tarte poivron-chèvre
1 godz. 35 min