Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 40 g de pignons de pin
- 2 pincées de sel
- le jus d'un citron jaune
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 bouquet de basilic frais
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de pâtes sèches
- 100 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830.8 kJ / 438 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 44.8 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes à la feta, tomates et olives
25min
Risotto parfumé aux herbes
30min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Taboulé de quinoa
35min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35min
Glace 'fior di latte'
4 Std. 15 Min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Tartines gratinées de feta à la tomate
1h
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25min
Gnocchi aux trois couleurs
35min