Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 40 g de pignons de pin
- 2 pincées de sel
- le jus d'un citron jaune
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 bouquet de basilic frais
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de pâtes sèches
- 100 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830.8 kJ / 438 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 44.8 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min.
Mini focaccias à l'origan
3h 40 min
Façon thaïe
25min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 godz.
Pâtes vertes au curry de lentilles
25min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Chèvre-poivron
15min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Gnocchi aux trois couleurs
35 min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 min.