Urządzenia i Akcesoria
Potato and Vegetable Salad with Chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)300 g
-
fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen peas150 g
-
chicken breasts, skinless diced (1-1.5 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
double cream150 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)20 g
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh bean sprouts (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min