Urządzenia i Akcesoria
Potato and Vegetable Salad with Chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)300 g
-
fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen peas150 g
-
chicken breasts, skinless diced (1-1.5 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
double cream150 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)20 g
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh bean sprouts (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Peking Chicken
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min