Berberechos al vapor con lima

Berberechos al vapor con lima

4.7 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 unidades

Składniki

  • 500 g de agua para el vapor
  • 500 g de berberechos frescos
  • 1 lima
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 4 - 6 ramitas cilantro fresco (solo las hojas, picadas)
Montaje
  • 4 limas
  • 12 gotas de tabasco verde

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 6.5 g
Kalorie 192 kJ / 46 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...