Rape en salsa de almendras

Rape en salsa de almendras

4.4 67 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
  • 50 g de vino blanco
  • 4 cucharadas de almendras laminadas tostadas
  • 150 g de agua
  • 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en rodajas de 4 cm, salpimentado
  • 1 cucharadita de maicena
  • 2 huevos duros en cuartos o rodajas
  • 1 cucharada de hojas de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 24.5 g
Kalorie 1168 kJ / 279 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...