
Urządzenia i Akcesoria
Solomillo con sobrasada y miel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones
Składniki
-
300 g de puerro en rodajas
-
200 g de cebolla en cuartos
-
70 g de mantequilla
-
30 g de aceite de oliva
-
2 solomillos de cerdo (de 300-350 g) salpimentados
-
50 g de vino tinto
-
1 pastilla de caldo de carne
-
1 - 2 pellizcos de sal
-
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
80 g de sobrasada
-
60 g de miel
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
408 kcal /
1705 kJ
Białko
12.81 g
Tłuszcz
28.57 g
Węglowodany
11.88 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recetas económicas
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania