Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de puerro en rodajas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 2 solomillos de cerdo (de 300-350 g) salpimentados
- 50 g de vino tinto
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 g de sobrasada
- 60 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1705 kJ / 408 kcal
- Białko
- 12.81 g
- Węglowodany
- 11.88 g
- Tłuszcz
- 28.57 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Pollo a la miel
15 Min
Pollo a la cerveza negra
45min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Pollo con almendras
20min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Filetes de ternera al vino
25min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20min
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min