
Urządzenia i Akcesoria
Solomillo con sobrasada y miel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones
Składniki
-
de puerro en rodajas300 g
-
de cebolla en cuartos200 g
-
de mantequilla70 g
-
de aceite de oliva30 g
-
solomillos de cerdo (de 300-350 g) salpimentados2
-
de vino tinto50 g
-
pastilla de caldo de carne1
-
de sal1 - 2 pellizcos
-
de pimienta molida1 - 2 pellizcos
-
de sobrasada80 g
-
de miel60 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
408 kcal /
1705 kJ
Białko
12.81 g
Tłuszcz
28.57 g
Węglowodany
11.88 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recetas económicas
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania