Lubina en salsa de salmorreta

Lubina en salsa de salmorreta

4.6 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 2 lubinas (750 g c/u entera) en filetes
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • 2 ñoras (sin tallo y sin pepitas)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de tomate frito
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 150 g de agua
  • 1 cucharada de vinagre de jerez
  • 1 cucharadita de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 41.13 g
Kalorie 1361 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 17.34 g
Błonnik 0.27 g
Węglowodany 1.31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...