
Urządzenia i Akcesoria
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en quatre135 g
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de thym frais effeuillées4 branches
-
de poireaux (4 gros), coupés en tronçons600 g
-
d'eau600 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de fromage frais coupé en morceaux100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
145 kcal /
608 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja