Pain de viande

Pain de viande

4.5 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 tranches

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • œufs
    6
  • de pain blanc frais ou rassis, en morceaux
    50 g
  • de lait
    100 g
  • d'huile
    20 g
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • de viande hachée, porc et boeuf
    800 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à café
  • de paprika en poudre, doux
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 166 kcal / 694 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...