
Urządzenia i Akcesoria
Pain de viande
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 tranches
Składniki
-
d'eau400 g
-
œufs6
-
de pain blanc frais ou rassis, en morceaux50 g
-
de lait100 g
-
d'huile20 g
-
d'oignons coupés en deux80 g
-
de viande hachée, porc et boeuf800 g
-
de sel1 c. à café
-
de poivre noir moulu½ c. à café
-
de paprika en poudre, doux½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
166 kcal /
694 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks