Epinards et oeufs en cocotte

Epinards et oeufs en cocotte

4.4 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de feuilles d'épinards surgelées décongelées
    500 g
  • de fromage à pâte dure (par ex. gruyère, cheddar, parmesan...)
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de farine blanche
    50 g
  • de lait
    500 g
  • de beurre
    30 g
  • de noix de muscade moulue
    1 pincée
  • de poivre noir moulu
    1 pincée
  • oeufs
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 317 kcal / 1327 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...