Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio di cocco
- 120 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di cavolo riccio a pezzi
- 200 - 240 g di latte di cocco
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 541 kJ / 129 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di verza
35min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Melanzane piccanti e lenticchie
30 Min
Cavolo rosso stufato
45min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Radicchio in saor
3小时 45 分钟
Zucca al curry
45min