Patate dolci ripiene (vegan)

Patate dolci ripiene (vegan)

4.5 36 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

Patate dolci ripiene
  • 50 g di sedano a pezzi
  • 50 g di carota pelata e a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
  • 200 g di lenticchie in scatola, scolate
  • 100 g di brodo vegetale
  • 2 patate americane dolci
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 241 kcal / 1008 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 30.6 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...