Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti
- 300 g di tofu cotto in cubetti
- 750 g di acqua
- 10 g di sale rosa dell'Himalaya
- 10 g di radice fresca di zenzero a fette
- 240 g di riso basmati (tempo di cottura 12 minuti)
- 4 cucchiai di olio di semi di mais
- 4 cucchiai di salsa di soia
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35min
Riso integrale alla cantonese
1 Std. 20 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 Std. 5 Min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 Min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Tofu al cartoccio con verdure
40min