Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di cavolo rosso a pezzi
- 100 g di pera, sbucciata e tagliata in quarti
- 1 mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Riso Kashmiri
30 min
Insalata di cavolo rosso e cocco
20 Min
Gazpacho di carote
10 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min