Pesto di mandorle e tofu (vegan)

Pesto di mandorle e tofu (vegan)

4.3 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 pezzettino di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 70 g di tofu naturale a pezzi
  • 1 pizzico di sale preferibilmente integrale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 22 g
Kalorie 7799 kJ / 1864 kcal
Tłuszcz 194 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...