Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
TM5 TM6

Cogollos con salmón y vinagreta de almendras

4.7 (145 ocen)

Składniki

  • 6 - 8 cogollos de Tudela
  • 100 - 150 g de queso cremoso
    lub 100 - 150 g de queso ricota
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas
  • 75 g de aceite de oliva
  • 15 - 20 g de vinagre de manzana
  • 20 g de salsa de soja
  • 30 g de almendras tostadas sin sal
  • 1 chorrito de miel

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1003 kJ / 239 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
22.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
0.6 g
Sód
493.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy