Cazuela de rape rusadir

Cazuela de rape rusadir

4.6 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 2 ñoras sin semillas
  • 4 dientes de ajo
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 4 - 5 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 100 g de caldo de pescado
  • 4 - 6 ramitas perejil fresco
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 15 g de azúcar (opcjonalnie)
  • 1000 g de cola de rape sin piel con hueso en rodajas de 3 cm
  • 180 g de guisantes en conserva escurridos
  • 60 g de pimiento rojo en conserva en tiras

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 343.4 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 652 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...