Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate

Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate

3.9 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

La sauce tomate
  • d'oignon (1), coupé en quatre
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de tomates en morceaux
    200 g
  • de tomates pelées en boîte et leur jus
    200 g
  • d'eau
    100 g
Les crozets
  • d'eau
    1000 g
  • de menthe fraîche
    5 branches
  • de crozets
    250 g
  • du sel
  • noix de saint-jacques
    16
  • du poivre moulu
Les noix de saint-jacques
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • de menthe fraîche effeuillées et ciselées
    5 branches
  • oignon frais, ciselé
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 248 kcal / 1046 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...