Urządzenia i Akcesoria
Ham Hock Potato Bake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for cooking potatoes
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour25 g
-
semi-skimmed milk450 g
-
garlic powder1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)750 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways300 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
diced, cooked hamshredded ham hock200 g
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1370 mg
Białko
33 g
Kalorie
2345 kJ /
560 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min