Urządzenia i Akcesoria
Ham Hock Potato Bake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for cooking potatoes
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour25 g
-
semi-skimmed milk450 g
-
garlic powder1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)750 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways300 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
diced, cooked hamshredded ham hock200 g
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1370 mg
Białko
33 g
Kalorie
2345 kJ /
560 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Mexican Chicken Ring
55 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min