Urządzenia i Akcesoria
Scotch Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions quartered180 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)160 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)100 g
-
160 g turnips, cut in pieces (3 cm)swede cut in pieces (3 cm)160 g
-
lamb meat diced (1 cm)500 g
-
pearl barley rinsed80 g
-
liquid vegetable stock1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried bay leaves2
-
frozen green peas100 g
-
fresh parsley leaves chopped (approx. 10-15 g)1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1350 kJ /
322.7 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min