Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemon and Herb Stuffing
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage leaves, to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice (approx. 30 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 70 g onions, quartered
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp sunflower seeds
- 100 g breadcrumbs
Spicy Cajun Rub
- 160 g coarse sea salt
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp garlic granules
- 1 ½ Tbsp dried thyme
- 1 ½ Tbsp dried oregano
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
Whole Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2-1.5 kg)
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2214 kJ / 529 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
Alternatywne przepisy
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Steamed Rice
25 Min
Layered Chicken Dinner
2h
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Layered Chicken Dinner
1h 45min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13u. 15min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min