
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
onions quartered160 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
lamb shoulder meat, boneless cubed (3-4 cm)1000 g
-
ghee30 g
-
tomato purée60 g
-
garam masala1 tsp
-
plain yoghurt plus extra for serving150 g
-
cooked rice for serving
-
fresh coriander leaves for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
787 kcal /
3304 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Korma
2 godz. 25 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Green Curry Chicken
55 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Chicken Saag
50 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min