Lamb Korma
TM5 TM6

Lamb Korma

4.3 (88 ocen)

Składniki

  • 160 g onions, quartered
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 garlic cloves
  • 2 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground cardamom
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1000 g lamb shoulder meat, boneless, cubed (3-4 cm)
  • 30 g ghee
    lub olive oil
  • 1 tsp garam masala
  • 60 g tomato purée
  • 150 g plain yoghurt, plus extra for serving
  • fresh coriander leaves, for serving
  • cooked rice, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3304 kJ / 787 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy