Urządzenia i Akcesoria
Chicken Cacciatore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves15 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celery cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
chicken thighs, boneless skin on400 g
-
chicken drumsticks, skin on400 g
-
red wine50 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
400 g plum tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.4 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Tagine
25 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Chicken Korma
40 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min