
Urządzenia i Akcesoria
Beef-Ragout with Macaroni
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 Tbsp)4 sprigs
-
carrots cut in pieces150 g
-
leeks cut in pieces150 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil40 g
-
plain flour1 Tbsp
-
dried pasta e.g. Rigatoni or macaroni400 g
-
beef mince500 g
-
tomato purée20 g
-
red wine120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
single cream120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
759 kcal /
3177 kJ
Białko
39.8 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Greek Style Pork Stew
30 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Cheeseburger Quiche
50 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min